Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής!

Η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» γιόρτασε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής με ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση και κεφάτο party!

Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» γιόρτασε με λαμπρότητα την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2015 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών (& Σκουφά – Κολωνάκι), διοργανώνοντας ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: Τρώω Σωστά!».

Το πρωί της Παρασκευής 16/10 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών (& Σκουφά στο Κολωνάκι), οι διατροφολόγοι της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» με επικεφαλής τον κλινικό διαιτολόγο – διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη, ενημέρωσαν σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής στην υγεία μικρών και μεγάλων.

Το ίδιο βράδυ, σε μία ξεχωριστή βραδινή εκδήλωση στο BAR – RESTAURANT «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» στο Κολωνάκι, διακεκριμένοι ομιλητές κατέθεσαν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους τρόπους «βελτίωσης της διατροφής για υγεία & ευεξία!». Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Δημήτρης Γρηγοράκης διαιτολόγος – διατροφολόγος, Σόφη Πασχάλη γυμνάστρια και Καλλιόπη Γκούσκου Μοριακή Βιολόγος, με συντονίστρια την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ομίλου ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ κα Έλενα Καλογρίτσα.

Οι καλεσμένοι ταυτόχρονα ευχήθηκαν στον κ. Δημήτρη Γρηγοράκη για τα γενέθλια του, τα οποία συμπίπτουν ακριβώς την ίδια ημέρα με την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. Όλοι ευχήθηκαν εγκάρδια τα «χρόνια πολλά» στον εορτάζοντα, ενώ αποκορύφωμα της βραδιάς αποτέλεσε το Cocktail Party προς τιμήν των προσκεκλημένων, το οποίο επιφύλασσε εκπλήξεις με πολλά happenings!

Τη βραδινή εκδήλωση της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» τίμησε πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι: κα.Λόλα Νταϊφά, Σόφη Πασχάλη, κα.Ελένη Φιλίνη, Κατερίνα Ζαγοραίου, Τίνα Μιχαηλίδου, Έλλη Παπαγγελή, Άννα-Μαρία Πρέλεβιτς και πολλές ακόμα εκλεκτές προσωπικότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής - Εκδήλωση

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής  με ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση και κεφάτο party!

Μικρά και συχνά γεύματα | Η σημασία τους στον έλεγχο του βάρους

Μελέτες έχουν δείξει ότι το μειωμένο βάρος σχετίζεται με την συχνότητα των γευμάτων. Όσοι καταναλώνουν  μικρά και τακτικά γεύματα  τείνουν να έχουν σταθερά χαμηλό το βάρος τους σε σχέση με άτομα τα οποία δεν καταναλώνουν  συχνά γεύματα  κατά την διάρκεια της ημέρας.